miércoles, septiembre 27, 2006

Cumpleaños Feliz



Este mes de septiembre hemos cumplido un añito más el Litos (día 6), la Iris (día 24) y yo mismo (día 26, x cierto, que wapo estoy en la foto...xd)
Muchas felicidades a los tres!!!!!

2 Comments:

Blogger Carlos said...

No tenías otra foto???

hay un pequeño error tipográfico en mi cumpleaños, casi lo aciertas.

Gracias company

12:07 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

La tienda en Casa os ofereix:

El ProMASometre!!!!

S'ha acabat el fer política convencial, arriba el nou ProMASometre amb el qual podràs fer promeses electoralistes, sense cap ni peus, estimant Catalunya però deixant-la sense un duro.

Que algú engega una acció al voltant de la vivenda social... ProMASometre t'en ofereix una vivenda per a tú si tens quatre fills i la segona residència a Platja d'Aro si arribes a vuit fills.

Que algú et diu que pactaràs amb el PP.... ProMASometre t'ofereix la possibilitat de serveis notarials per a verificar la validesa de les teves promeses electorals.

Que Catalunya s'omple de inmigrants..... tranquils, ProMASometre ofereix diners per a mantindre'ls a tots, previ pagament d'un mòdic preu en forma d'explotació laboral a alguna de les empreses del Grup Godò.

Que ens quedem sense un duro...... ProMASomtre també paga hipoteques a tots aquells que més la necessiten.... per exemple, el fill d'en Pujol.

Arriba una nova forma de fer promeses electorals, una nova forma de fer política. Expoliar Catalunya, Manegar Bé... Vota ProMASometre!!

10:10 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home